Zowel Comfort Villa ‘t Genoegen als Wellnessvakantiehuis de Schoppe hebben een prima geoutilleerde en luxe keuken. Als u dat wenst kan proviand worden verzorgd op de dag van aankomst: u geeft uw bestelling per telefoon of e-mail door en wij schakelen de Aaltense middenstand in: de ambachtelijke bakker, slager, groenteman of kaasboer. Of u doet uw boodschappen daar gewoon zelf, of bij een van de vier belangrijkste winkels/supermarkten.

In de zomer kan desgewenst ook een barbecue worden verzorgd. Dit gebeurt professioneel via een cateraar. Vraag gerust naar deze mogelijkheden bij uw aanmelding.
In de omgeving zijn natuurlijk ook diverse gezellige, historische, knusse, oubollige, of chique restaurants. Bekijk hiervoor onze pagina met nuttige links.

Het karakter van Landgoed de Weldaed leent zich minder voor jongere kinderen: trampoline of trapveldje zoekt u vergeefs. Anderzijds is de Schoppe het perfecte Wellnessvakantiehuis en is voor ieder een perfecte (Winter) Wellness Week of -Weekeinde weggelegd.