Wat vroeger de varkensschuur was is nu Comfort Villa ‘t Genoegen: een luxe feelgood-vakantiewoning voor 4 vw. personen (+evt. babybedje). ‘t Genoegen zelf heeft een grote loftslaapkamer en een slaapkamer op de begane grond, elk met eigen badkamer. Luxe bedden bieden in uw privésfeer een heerlijke nachtrust. Het is een vakantiehuis met heel veel ruimte, voorzien van een grote, knusse en prima geoutilleerde keuken en een grote loungeruimte waar prettig meubilair uitnodigt om rustig te ontspannen rond de antieke schouw. En voor na de wandeling of fietstocht (of gewoon zomaar om therapeutische redenen) staat de infrarood sauna klaar om de bloedsomloop weer te stimuleren! Terrassen op het zuidoosten en het noorden: gazons op het zuidwesten en het zuidoosten: dus, als hij schijnt, altijd zon zowel als schaduw.

Een ècht onthaast- en ontspan-verblijf is binnen dit luxe kleinschalig vier sterren complex eindelijk mogelijk in de Achterhoek.


 U wordt ontvangen met een lekker flesje en een vers boeketje.
Een echt wellness-weekje boekt u met Wellness Villa de Schoppe. Daar gebruikt u de faciliteiten geheel privé om volledig te relaxen.
De ‘ontzorging’ zoals die op de Weldaed geboden wordt, kent nauwelijks grenzen: u vàlt voor de onthaasting in weekend, week of midweek, in welk seizoen ook. Immers, als u dat aangeeft, wordt uw boodschappenlijstje ambachtelijk (bij de slager, de bakker en de groenteman) ingekocht, of wordt er een plaatselijke supermarkt ingeschakeld.

En natuurlijk kunt u nog veel verder gaan, en gaat u een heel redelijk geprijsde, perfecte catering laten verzorgen. Als u terugkomt van een wandeltocht, fietstocht, bezoek aan musea of kastelen in Nederland of Duitsland staat dan in Comfort Villa ‘t Genoegen uw diner klaar op de afgesproken tijd….!