Gewèldige Kerstweek in dit fantastische huis in een prachtig stukje Achterhoek. Rust en comfort: wat wil je nog meer?
Wil&Henk

 

Ontzettend leuk verblijf gehad in jullie in alles voorzienende en stijlvol huis!
Debby&Wim en Babeth

 

Het was een warm onthaal n ‘t Genoegen, met bloemen, fruit en wijn. Een mooi en gezellig huis en prachtige keuken. Aalten en de Achterhoek overtrof onze verwachtingen.
Constance en Joke

 

We kwamen voor één week, maar het werden er bijna twee! Het was heerlijk, het weer ook optimaal.
Carla&Aad en Carla, en doggies Fleur en Gijsje

 

Wat een mooi huis: wees er samen trots op! Wij genoten van de stilte, de vogels, de natuur. Een fijn plekje om tot rust te komen. Veel gefietst en héérlijk geslapen.
Corrie&Rien

 

Wat hebben wij genoten van de twee heerlijke huizen met ons gezin. Wat een rust, mooie omgeving, aardige mensen…. En al die luxe, al die wellness en wat was alles schoon! Complimenten!
Winneke, Gerco, Eva, Floor, Roland en Manouk

 

Zéér fijn huis, heerlijke bedden en een uiterst aangename keuken om in te koken.Zéér genoten.
Jula, Mangina en Kristof

 

Wat hebben we een heerlijke week gehad in dit prachtige huis. Veel gewandeld, fantastische omgeving voor ons en de viervoeters.
Monica@Tim en doggies Puck en Cees

 

2017

Een prachtig huis, een heerlijke Kerst. En de gastvrijheid, en het tot rust mogen komen op het landgoed…..We hebben genoten!
Erica&Simon

 

Wat een heerlijke week, en met het mooie weer genieten van de natuur: we hebben zelfs een vos gespot. Jullie gastvrijheid, zoals altijd, binnenkomen met bloemetjes, een wijntje, gewèldig. Tot gauw weer!
Maria&Ton

 

We hebben genoten van jullie prachtige hui, de superontvangst met wijn, bloemen en chocolade. We voelden ons ècht thuis. En hebben veel prachtige fietstochten gemaakt in de omgeving. Alles bij elkaar een heerlijke vakantie.
Joke&Joop

 

Three wonderful days in your beautiful house! and then the Smidse, best restaurant in town! And tomorrow the Stones in Amsterdam! Love from Norway
Ragnhil&Ralf

 

Een heerlijke vakantie gehad in een geweldig comfortabel huis, voorzien van alle gemakken en met liefde ingericht. Erg verzorgd, binnen en rond het huis. Ideaal om te ‘onthaasten’. Uitgerust en opgeladen gaan we weer naar huis!
Tineke&Heerco

 

Zéér mooi huisje om heerlijk tot rust te komen. Prachtige omgeving, leuke wandelroutes, en interessante stadjes en steden om te bezoeken. Alles prima in orde!
Hanneke&Fred, Niels en doggy Lowie

 

Wat hebben wij het heerlijk gehad in jullie mooie gezellige huis, voorzien van alle gemakken: enorm rustgevende plek. De kinderen vonden de bovenetage prachtig en hebben evenals wij heerlijk geslapen in de fantastische bedden. De moeite waard om in terug te komen.

Een plek waar je tot rust komt, geïnspireerd raakt en ontvangt.
Waar je na een lange reis naar uitziet en verlangt.
Als het stormt of als het regent, in weer en wind, bij zonneschijn;
die plek, vertrouwd en veilig, waar je jezelf bent, en mag zijn…….!

Kim&Abi, Bo, Ginger, Benjamin

 

Das Landgoed de Weldaed ist wahrhaftig die Oase der Ruhe in wunderschöne Natur. Auch herzlich Dank für die angenehme Gastfreundschaft: wir habe uns hier sehr wohl gefühlt. Unsere Ausflüge führten uns z Bsp. zu den Windmühlen von Kinderdijk oder in den Veluwe Nationalpark: einfach sensationelle Landschaft!
Petra&Claudio und Attila

 

Wij hebben het super naar ons zin gehad in jullie prachtige, gezellige en schone huis in deze mooie rustige omgeving. Wij hebben veel gefietst: het was overal erg mooi. En wat zijn de mensen hier vriendelijk. De hartelijke ontvangst met een flesje, chocolaadjes en de mooie bloemen maakten het allemaal even gezellig.
Gerrie&Henk, Marianne&Dik

 

We hebben zelden zo’n schone accommodatie gehad, onze complimenten! De omgeving is prachtig en heerlijk rustig. Wat een verademing als je de drukke stad gewend bent. Heerlijk gewandeld, dorpjes bezocht, country fair bezocht en zalig gegeten bij ‘op de Brusse’; een aanrader.
Mona&Edward

 

Again we had a lovely time and so enjoyed being in your beautiful home! Thank you both for the necessary arrangements. We wish you both  every succes and hope to see you soon!
Kay& Ronald, Henk and Hester

 

Wat hebben we een heerlijke week gehad in jullie mooie huis: een echte ‘weldaed’. Heerlijk gefietst bij goed weer, met veel roofvogels, hazen, konijnen, fazanten, en zelfs reeën gezien. Bij slecht weer lekker gelezen, en gisteren in Aalten een mooie afsluiting met de wijnproeverij…!
Patricia&Bert

 

We hebben genoten van jullie huis, je gastvrijheid, en de prachtige Achterhoek. De Weldaed is een aanbevelenswaardige bestemming.
John&Ellen

 

Ruimte, Rust, Relaxen…… Even een paar heerlijke dagen weg uit de drukt en genieten van: de stilte….. het prachtige huis……de leuke plaatsjes……de uitgestrekte weilanden…..de vriendelijke mensen….
Het was een ‘weldaad’ om hier te kunnen vertoeven!
Lo&Mariëtte

 

Meteen het nieuwe jaar goed begonnen: wàt een genot in dit fijne huis! En, héél bijzonder, de sneeuw! Heerlijk gewandeld, Mondriaan huis bezocht en bijgepraat Wie weet, tot ziens!
Sonja&Gerard, Marjolein en Thea

 

2016
Héél mooi huis. Aardige gastvrouw en heer. Prachtige omgeving. Het heeft ons zéér goed gedaan.
Teunie&Cees en doggy Hessel

 


Wat een heerlijke plek om bij te tanken. We genoten  van alle luxe, en als extraatje nog het mooie weer. Een mens heeft verder niets meer nodig. En ook voor Boris was het een paradijsje. We komen graag nog een keer terug.
Jeroen & Ineke en doggy Boris

 

We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in jullie prachtig nette huis. Een prachtige streek om te fietsen. We hebben graag gebruik gemaakt van jullie gastvrijheid en komen zéker terug!
Bart&Sophia, Delphine&Hein, Bruce&Diesel

 

It was an absolute pleasure to experience your super hospitality and the fantastic facilities. We had a lovely time and hope to repeat the visit soon.We wish you both every succes!
Kay, Ronald, Henk and Hester (and Dickie!!)

 

Het was (ons) een Genoegen om de Weldaed van het Zomerhuis te ervaren 😉  De prachtige omgeving, en de rust, de wandelingen met als beloning fazanten, konijnen, hazen, eekhoorns, en reeën. Ook het welkomst-wijntje en het boeketje droegen daaraan bij.
Anja en Carina

 

Véél te kort, maar erg genoten! We voelden ons meteen “gast”, ook door de gastvrijheid, het wijntje en de verse bloemetjes! Ons “fijne weekend” is helemaal gelukt!
Rienk&Ellie en “the vital lady”

 

Wàt een heerlijk huis, en wat hebben we fijn en zonnige dagen gehad. SUPER!
En wat hebben we heerlijk met Buster kunnen wandelen!
Jacob, Will en doggy Buster

 

Een heerlijke “Break” gehad. Aanbevelenswaardig!
Frans, Hilda en doggy Harrie

 

Heerlijke week gehad; fijn comfortabel huis. En dat was geen overbodige luxe, want het was kouder dan met de Kerst. Hartelijk dank voor de gastvrijheid!
Rineke en Piet

 

2015
Het was hier fantàstisch! We komen zéker nog eens terug.
Bert & Carla

 

We hebben het erg goed naar onze zin gehad. We hebben fijn gewandeld in de mooie omgeving. Daar hebben we reeën, fazanten, buizerds, reigers en natuurlijk konijnen gezien. Niek denkt dat ie een vos heeft gehoord…
Voor wat het huis betreft; prima ingericht, alles is aanwezig. Het is een fijne plek om mensen te ontvangen. Dat hebben we dan ook 2 keer gedaan.
Al met al een erg geslaagde week! Dank voor de gastvrijheid. Ook zeker namens de kinderen.
Els, Marc, Niek en Loek

 

We hebben een heerlijke week gehad in ‘t Genoegen. De omgeving van het huis is prachtig en biedt allerlei wandelmogelijkheden, ook fijn voor de hond. Het huis is ruim en licht, voorzien van alle comfort en gemakken met heerlijke bedden! Op het terras voor en achter de woning konden we, zeker de eerste dagen nog volop van de zon genieten. Kortom; een aanrader.
Catrien L.

 

Alles war Perfekt! Jeder Tag mit Sonne pur bei hochsommerlichen Temperaturen (bis 38ᵒ C). Das mit viel Liebe eingerichtete Ferienhaus (mit Paradiesgarten), besonders freundliche Gastgeber, schönes Wetter, prächtige Landschaft: 7 herrliche Tage im Achterhoek. Es gibt 1000+ Radeltrouten: täglich habe ich traumhafte Fietstouren gemacht.Mir hat es supergut gefallen und ich habe mich hier seht, sehr wohl gefühlt. Es war ein Genuss bei Ada und Anjo Urlaub zu machen. Auf ein baldiges Wiedersehen!
Birgit

 

Wat is het hier prachtig! We komen zeker nog eens terug. Schiller is een supertip (gezellig en lekker eten). Wij vonden de mensen in Aalten en omstreken opvallend aardig, zo heeft de eigenaar van d’Olde Marckt, waar we overigens ook goed gegeten hebben, ons spontaan zonder enige discussie naar ‘huis’ gebracht toen bleek dat er geen taxis beschikbaar waren. Dat is toch mooi?! Hartelijke groet!
Linda, Els, Marlies en Ellen

 

Na 8 heerlijke weken in de zomer van 2014 was deze midweek voor ons net als  thuiskomen. Ook “de boys” liepen hier weer rond alsof ze het heel gewoon vonden. Jullie gastvrijheid en dit prachtige huis zorgen ervoor dat mensen zich thuis voelen. We komen zéker nog terug.
Marcel, Angélique, doggies Teun en Finn.

 

2014
In één woord geweldig! Dat is wat we na een weekje vertoeven vol luxe in het Zomerhuis wel kunnen zeggen. Wat een rust, ruimte en luxe: binnen, en uitgestrekte wandelmogelijkheden buiten!. Het was wel even wennen in het donker ‘s avonds, als je uit de altijd verlichte stad komt.  Maar we komen graag nog eens terug.
Marc, Sandra en de ‘jongens’.

 

Prima locatie met een zeer gastvrije ontvangst. De locaties is van alle gemakken voorzien en zeer luxe ingericht. Het was voor ons gezin (en de hond die ook mee mocht) een periode van rust. Wat prettig was, was dat bij aankomst koffie en thee voorhanden was. Opvallend aan het Genoegen was dat het zo schoon was. Kortom een aanrader! Een locatie waar we nog een keer naar toe zullen gaan!
Erik & familie