Wellnessvakantiehuis Villa de Schoppe is met behoud van de eeuwenoude en authentieke constructieve elementen verbouwd tot een privé wellness domein dat het begrip ‘welbevinden’ overstijgt. En, veiligheid voorop, elk der wellness faciliteiten staat onder gecertificeerd toezicht. Het aspect ‘privé wellness’ wordt ingevuld door een altijd heerlijk verwarmd binnenzwembad (31’C), en de ruime infrarood sauna met lichttherapie en zonnebank staan ‘t hele jaar door paraat. Maar er is méér: U stapt de deur uit en  aan het eind van het bospaadje, midden in de natuur, completeert de Finse sauna met ligweide uw onthaasting: een paradijsje…… De apotheose is natuurlijk de jacuzzi onder de sterren. Ultiem genieten van een WinterWellnessWeek of WinterWellnessWeekend.
En voor sommigen een prettige bijkomstigheid: dit soort ‘privé wellness’, in deze ambiance, geeft desgewenst alle mogelijkheden om het naturistisch te gebruiken: de vrijheid die u zoekt……………

In de volledig uitgeruste keuken kunt u heerlijke maaltijden bereiden. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers om in luxe de nacht door te brengen. In de zeer grote centrale ruimte op de begane grond voelt u zich volstrekt niet verloren: deze is voorzien van lounge meubilair rond een gezellige speksteen kachel en aan de grote eettafel is voldoende ruimte om uitgebreid te lunchen of te dineren: daarbij hoeft het altijd verse boeketje en het flesje welkomstwijn niet eens van tafel. Bovendien heeft u daarvandaan perfect controle over het verwarmde binnenzwembad in diezelfde ruimte (overigens met een veilig roldek, wanneer ‘t bad niet gebruikt wordt). Overdag is buiten onder meer de boomgaard en het natuurgebied en de mooie Achterhoekse wandelroutes en fietsroutes voor u de plek om te verkennen.

Op de Weldaed staat Gastvrijheid voorop. En dat uiteraard binnen de privacy waarvoor onze gasten speciaal veelal terugkomen.

Tich gaat u iets missen: dat zijn alle voor- en nadelen van een verblijf op een vakantiepark: de Weldaed voorziet niet in trampolines, trapveldjes, glijbanen of duikplanken. Ook kennen we geen zgn. VIP-arrangement:  wie bij de Weldaed verblijft ìs voor ons al een VIP….!