We hebben ontzettend genoten. Echt alles is er aanwezig….Fantàstisch!
Linda&Leo

 

Wir sagen von ganzen Herzen: ein ‘Wohlfühlhaus’ ! Nichts hat uns gefehlt, und sogar das Wetter hat geklappt. Jetzt können wir die Feirtage in Dezember ‘überleben”….
Britta&Heintich

 

Wat een bijzondere en indrukwekkende ervaring. Super mooi, en het weer zak ook mee: die sterrenhemel….! En die paar regendruppels zijn snel vergeten.
Ingeborg&Sjaak

 

We hebben heerlijk genoten van de luxe en het comfort hier. Vooral de jacuzzi buiten is uitstekende bevallen!
Annchein&Rene, Leonie en Madelon

 

Héérlijke week gehad in dit mooie verblijf. Ook per fiets genoten van de herfstkleuren, de mooie omgeving en de leuke plaatsjes. Kasteel Ruurlo is een aanrader. En de sauna buiten is een aparte ervaring, ook zònder de (koude)buitendouche.
Linde&Rob

 

Heel erg jammer dat we weer weg moesten: èrg genoten, het was heel erg leuk. En alles super-schoon!
Marie-José&Emiel, Fabienne en Vivian

 

Wat  jammer dat we een dagje eerder moesten opbreken: hopelijk volgende keer langer genieten van alle luxe en rust.
Aylin&Yahiz, Yigit en Vera

 

En wéér is het voorbij, het genieten van die rust en ruimte. En natúúrlijk jullie gastvrijheid. Het is elke keer weer fantàstisch om hier te zijn, en wat gaat een week dan snel…..
Rowan en Joanette en doggy Jinx

 

Zéér de moeite waard om van België hierheen te komen. Prachtige dorpjes, een luxe woning, en ons hondje Junior voelde zich onmiddellijk thuis. De week was vee te vlug om!
Bruno&Maria, Suzy en Paula

 

Helaas te kort voor al die luxe…..;-)
fam. L.

 

Tolle 4 Tage! Super Haus, Wunderschönes Grundstück! Haben uns sehr wohlgefühlt
Karin&Tomas und doggy Grimo

 

Hier in de Schoppe hebben we reuze genoten van ons weekje, en erg veel van al die luxe. Voor ons was het een topvakantie!
GrietjeAnna&Auke

 

Geweldig genoten! We komen zéker eens terug!
Mijke&family

 

Het was hier een toffe week en we hebben heel veel plezier gehad. Ondanks het zéér warme weer hebben wisten we ons goed te amuseren. Ook veel gefietst. Spijtig dat het zo rap voorbij vloog de week.
Nadia&Peter, kinderen en doggy Luna

 

Tevoren gelezen hoe fantàstisch het hier zou zijn: er was geen woord van overdreven. We hebben twee heerlijke weken gehad. Ook dank voor het oplossingsgerichte meedenken.
Bep&Diana

 

Te kort voor zoveel luxe…..heerlijk! Voor May was het vier dagen zwemmen en wandelen in het ‘vlindertjesbos’.
Jacqueline&Joost en May

 

Es hat uns sehr gefallen: jeden Tag im Pool usw. Das Haus ist wirklich sehr, sehr schönund wir kommen gerne mal wieder
Margit&Uwe, Saleh, Shimea und Jonas

 

Wat een fijne week: heerlijk uitgerust, véél gelezen en verkoeling in het zwembad. Niet veel van de omgeving gezien, maar dat komt de volgende keer!
Els&Jan

 

Met drie redelijk drukke kinderen (4,2 en 0 jr) toch nog het ‘relax-en wellness gevoel’… da’s best knap! We genoten van de natuur, het zwembad en de gastvrijheid.
Jorieke&Tom en Hugo, Sofie en Julia

 

En wéér was het opnieuw genieten van een fantastische week: gewandeld, gezwommen, en een fijne saunagang. Top!
Joanette&Ruud en doggy Jinx

 

We hebben ontzettend genoten in jullie luxe wellnessvakantiehuis. Alles was tot inde puntjes verzorgd! En wat hadden we geluk met het weer!
Roxanne&Ron, Bo en doggy Joep

 

Eine schöne Zeichnung als Bewunderung!
Emily Pritting

 

A lovely private and restorative four days with charming and helpful hosts. And the purest kind of silence!
Dieuwke&Jerry

 

Een geweldig fijn weekend gehad: ook onze kleine dames…..
Hatice&Kaya, Meyra en Daniya

 

De naam doet de plek alle eer aan. Een heerlijk midweek, en wij kunnen de wereld weer aan. De rust en de luxe faciliteiten maken dit een toplocatie.
Henriëtte&Hans

 

Wat was het heerlijk: topweek. Wel koud buiten, maar vanuit de jacuzzi geen probleem. Veel dank voor de gastvrijheid.
Charon&Nathali en Elin

 

Een heerlijk huis, alle gemakken, behaaglijke temperatuur en perfecte bedden. We hebben genoten. En alles was superschoon!
Gerda&Jan

 

 

2017

We hebben ontzettend genoten van ons weekendje rust en wellness in jullie prachtige woning. En wat hadden we geluk met het weer! Dank voor jullie gastvrijheid: alles was tot in de puntjes verzorgd!
Roxanne, Rob, Bo en doggy Joep

 

A lovely and restorative four days with charming and helpful hosts. And the purest kind of silence…….!
Dieuwke&Larry

 

Gewèldig fijn weekend gehad in jullie luxe huis. Ook onze kleine dames hebben het goed naar de zin gehad. En Meyra bedankt jullie nog voor het extra warme water 😉
Hatic&Dariya, Kaya en Meyra

 

De naam doet deze plek àlle eer aan! Wij hebben genoten van een heerlijke midweek en kunnen de hele wereld weer aan. De rust en alle luxe faciliteiten maken dit een toplocatie!
Henriëtte&Hans

 

Een heerlijk wellness huis: fijn in heerlijk warm water. Een fijne midweek voor ons en hond Damie, alleen wat jammer van het weer. We misten alleen een toilet boven, zeker als je wat ouder bent.
Sylvia&Wil

 

Het was geweldig (bjusterbaarlik): Sneeuw maakte een winterwonderland van de mooie omgeving, binnen brandde het kacheltje: echt een verwen-weekend. Tige tank!
Alie&Jurjen, Gretha&Mieke

 

Wat was dit een gewèldige week! Een echte weldaad!
Tom&Alies

 

De sauna’s, zwembad, en jacuzzi zijn héérlijk! Alle luxe en rust! De keuken zou wat beter kunnen worden uitgerust, maar het huis is verder pràchtig. Tot een volgende keer.
Marieke, Richard en Monique

 

De tijd hield stil,
een adempauze even.
Vergeet je niet te leven?
dacht ik laatst….

Wat een rust na alle hectiek! Tot ziens maar weer.
Marloes&Jochem, Limoni en Melle

 

En toen was het weer voorbij…. Wat een geweldige week was het. Veel gezwommen (wat een luxe) en ontspannen in de sauna. En gewandeld met Jinx, ondanks de ‘storm’, veel regen en een waterig zonnetje. Dank voor de grote gastvrijheid en de privacy die we hebben gekregen.
Joanette&Ruud en doggy Jinx

 

Wat een Weldaed: zowel de accommodatie, als de natuur en de ligging van het schitterend landgoed met alle voorzieningen. We waanden ons in het paradijs zoals Adam en Eva zich in de hof van Eden moeten hebben gevoeld. Helaas, nu weer omschakelen naar het werkelijke leven.
Henk&Hennie

 

Héérlijk, wat een zalig weekje. Zowel de Weldaed als de omgeving. Enorm getroffen met het weer erbij! Super.
Petra&Marcel en doggie Beertje

 

In één woord gewèldig, wat Ada en Anjo hier hebben gerealiseerd en waar wij als gezin van hebben genoten. Zwemmen, bubbelen, ontdekkingstocht in de schitterende tuin, rennen, lachen, en héérlijk geslapen: dat is wat onze kinderen hebben gedaan. En wij? Hetzelfde……!
Jolanda&Ronald, Isis en Fedde

 

Wauw!, in één woord GEWÈLDIG! Je voelt je een ware Hollywood-ster met deze luxe. Hier komen we zéker wel terug in het prachtige Aalten.
Bo&Ronnie

 

We zijn blij dat we dankzij internet dit plekje gevonden hebben: het is volop genieten van de rust die bij ons in de Randstad maar moeilijk te vinden is. Dit is echt een paradijsje: jullie hebben eer van je werk!
Erna&Freek

 

We hebben een heerlijke week gehad. Elke dag genoten van Wellness, rust en ruimte. Mogen genieten van de natuur, die ons vele mooie cadeautjes heeft gebracht. Gewoon stil zitten en genieten, en daardoor dus ook m’n leesboek niet uitgekregen…..
Anouk&Marti

 

Wat een heerlijke plek, en dat gewoon in Nederland: we zijn lekker onthaast …./….  Soms viel het niet mee een keuze te maken: welke sauna, ‘t zwembad, of toch de jacuzzi? Dan maar alledrie achter elkaar. Lekker rondstruinen in het natuurgebiedje, en al op de eerste dag een ree gezien …./…. Dank voor jullie gastvrijheid en privacy die hier hoog in het vaandel staan!
Arrianne&Arjan + doggy Sophie

 

Toen we half januari boekten hoopten we natuurlijk op mooi weer. Maar dat juist deze week de buitentemperatuur oploopt tot boven 30’C, is een eigen zembad nòg ‘weldaediger’. Dus enorm genoten in de Schoppe. En we hebben ongeveer alle fietsweggetjes in de mooie omgeving gezien. Voor ons een zeer geslaagde week op een prachtige plek! En de wijn was héérlijk. (Helaas, door het vinden van de Rummikub in het laadje lagen we vaak pas om half twee in bed…..)
Jos&Hans

 

We zijn echt even tot rust gekomen: genoten van al het goede in en buiten het huis. Lekker gezwommen, genoten van de jacuzzi etc. Mooie wandelingen gemaakt en de leuke stadjes en dorpen in de omgeving bezocht. We kunnen er weer even tegen. Dank voor jullie gastvrijheid!
Toos&Wouter en doggy Fleur

 

Voor de tweede keer mogen genieten van een heerlijke paar daagjes weg. We keken er enorm naar uit (we wisten immers welke toplocatie te wachten stond…) Veel te snel voorbij, maar wederom mooie herinneringen opgedaan en genoten van alle luxe en prachtige omgeving!
Caroline&Remko, Joeri en Daphne

 

Dank voor die gastvrijheid! We hebben enorm genoten en hopen ooit nog eens terug te komen. De oase van rust heeft ons deugd gedaan.
Sabine&Peter, Eline en Evi

 

Das war ein schönes Wochenende! Das Haus war toll aber auch das Wetter hat mitgespielt. Es hat uns allen super gefallen, auch den Hunden!
Heike, Gabi, Volker und Ralf

 

Weldaad voor mind en body: wat een geweldige plek! Straks weer helemaal opgeladen naar huis. Dank voor de gastvrijheid.
Marian&René

 

Wat een luxe en rust, dit paradijsje in de Achterhoek: en van alle faciliteiten hebben we volop gebruik gemaakt.En we boften met het weer: ontbijt en lunch buiten op de ligbedden! We keren voldaan en energiek weer terug naar de kust. Unieke ervaring en perfecte gastheer: niets was teveel….!
Henny&Ruud

 

We hebben ontzettend genoten van de luxe en huiselijke Schoppe: een ‘weldaad’ voor geest, lichaam en vriendschap. De tijd stond even stil. Maar ook weer niet: ‘t ging te snel voorbij. En geen vaarwel, maar Tot Ziens!
José&Richard, Anja&Patrick

 

Wat een geweldig stekje is dit, zeg! Prachtige omgeving. Maar het mooiste is toch wel de accommodatie: wat zijn wij verwend. Jullie zijn zeer gastvrij. En wat leuk, die foto’s van de verbouwing destijds…… Wie weet tot een volgende keer!
Lotte&Jeroen

 

De “Weldaed”, geen letter van gelogen! Met onze dochters (al 20 jaar uit huis) nog éénmaal het ‘oude nest’ gevierd. Optimaal gelukt met al die faciliteiten. Het welkom, met het originele bloemetje, en flesje wijn: helemaal TOP. Wij kijken hier nog lang op terug.
Winanda, Piet en doggies Bloem en Pepper

 

2016

Vielen Dank für die schöne Wintertage! Anbei eine Wunderschöne Zeichnung.
Anita, Vera, Carsten und Paul

 

Nooit gedacht dat Aalten zo’n mooie winterbestemming zou hebben, want dat is het! Prachtig wandelen langs mooie routes, in de vrieskou, en dan heerlijk in de hete sauna opwarmen, daarna lekker in alle privacy bloot buiten over het berijpte gras lopend weer afkoelen, in de warm jacuzzi met een koude neus boven ‘t water weer opwarmen, en tot slot een kleurtje krijgen onder de zonnebank. Perfect!
Ellie, Harold en doggie Nikkel

 

Namens ons allen: wat een gewèldige omgeving, zowel huis als sfeer. Gastvrije ontvangst, en prachtige tijd gehad, maar véél te kort….
fam. Fransen

 

Es war eine ganz tolle Zeit bei Euch, aber ganz klar: viel zu kurz!!! Kann man auch für eine Monat buchen? Auch Bruno hat es gut gefallen: war nur traurig dass er nicht im Pool dürfte. Gerne kommen wir wieder neue Kraft Tanken in de Schoppe!
Rebecca&Robin, und doggie Bruno

 

Een verrassingsweekeinde voor onze ouders, maar dìt hadden ze nooit verwacht. Onze moeder had 35 jaar niet in een zwembad gelegen, en als ex-wedstrijdzwemmer was zij meteen als een vis in het water! En dan de jacuzzi onder de sterrenhemel… Het was intens genieten!
Manon & familie

 

Kevin Verkaart heeft èrg genoten, en verrast iedereen met zijn prachtige tekening in het gastenboek.
Kevin, Mila en hun ouders

 

Wat een heerlijk verblijf hebben we gehad! Ontzettend goed verzorgd, en wellness faciliteiten…..fantàstisch! Ondanks stromende regen, wind, storm, etc. hebben we een gewèldige midweek gehad!
Marijk&Fabian

 

Knap werk is geleverd in een grote ruimte met zwembad, keuken en lounge ruimte toch ‘huiselijk’ te houden. Mooie materialen, goede verlichting, heerlijk grote tafel, en prachtig zicht op de mooie balkconstructie. Te kort om gebruik te maken van alle faciliteiten en dan ook nog in de Achterhoek erop uit te gaan. Maar da’s gelukt, en het was weer heerlijk ‘thuiskomen’.
Mies&Theo

 

De tweede ontmoeting in jullie prachtig paradijsje was nog intenser dan de eerste keer. Een soort ‘verliefdheid’: kwetterende staartmeesjes, hyperende eekhoorns, en om het af te romen: de roep van de bosuil! Romantischer kan het bijna niet. Oh, ja wel: met het gezin onder de sterren in het bubbelbad! Liefs en tot snel weer!
Marloes,Limoni, Melle en Jochem

 

Dank je wel voor de mooie vakantie bij ‘de man met het zwembad in de woonkamer’ 😉  Wij hebben weer erg genoten: tot de volgende keer!
Anouk, Ann Christin, Luke en Gijs

 

In één woord “gewèldig’.  Tot in december !
Ellie&Harold en doggy Nickel

 

Soms ziet een huisje er op de site geweldig uit, en blijkt het inde praktijkwel leuk, maar niet zo fantastisch als de site doet geloven: dit keer was het anders: het overtrof àlle verwachtingen! Wat een tophuis, dito tuin, en omgeving! Het zal ons zwaar vallen om weer thuis te zijn zonder dat alles, binnenzwembad en jacuzzi. Dank voor die geweldige plek.
Alyt&Niels en Abe (!)

 

We hebben het erg naar de zin gehad. En wat een prachtige omgeving ook. Thorben en Tristan genoten van het zwembad.
Bernadette & Nick, de kids en doggy Pepper

 

We hebben genoten van de rust en alle faciliteiten. Wat een mooi stekkie hier, en wat een heerlijke privacy! Top! Tijdens m’n taiji en gigong oefeningen heb ik veel dieren mogen bekijken maar het meest bijzondere was wel de steenuil (denken we) die op het gras voor onze ogen op een veldmuisje stortte en er in z’n linker poot mee wegvloog… Wauw! Het was een mooie belevingsweek! Lieve groet.
Jolanda en Raijmond en natuurlijk Vino

 

Voor de tweede keer weer in Aalten. En we hebben weer net zo genoten als de vorige keer. En ook weer de gastvrije ontvangst met wat lekkers een een flesje….. Het is echt genieten bij jullie. Ook fijn gefietst en kleiduiven geschoten.Heerlijk, het zwembad, de jacuzzi en de sauna’s! Wie weet tot volgend jaar.
Nicoline & Marius en Lucas

 

We hebben een heerlijk verblijf gehad in de Schoppe. Het huis is zéér comfortabel, leuk en compleet. En de omgeving is prachtig. Een heerlijk zwembad, en alle wellness…… We komen graag terug! Liefs.
Diana & Marcos, Eva, Angélica en Julia

 

Paradijs! Een tas vol mooie herinneringen weer mee naar huis. We hebben afgelopen dagen enorm genoten. Liefs, en dank voor alle goede zorgen.
Caroline & Remko, Joeri en Daphne

 

Wat hebben we een heerlijke week gehad: de rust, de natuur en alle dieren groot en klein. Het was pure verwennerij voor ons!
Nathalie & Marco, Luuk, Daan en Sjimmy

 

(verkort) De Weldaed is een super accommodatie. Tijdens het Paasweekeinde beide huizen gehuurd, de Schoppe en ‘t Genoegen. Alles was perfect in orde, de ontvangst leuk, alles schoon en netjes, bloemetje en flesje wijn, super. Al met al voor herhaling vatbaar!
Ida & Ger

 


Wat hebben we genoten! Vanwege omstandigheden al een tijd niet weggeweest, en nu dit weekeinde weg: met àlle drie kids…! En het altijd aanwezige roodborstje had voor ons een speciale betekenis. Het was een feest! Liefs.
Eline & Roel, Cooper, Bennett en Sadie

 

Heerlijk genoten van alle wellness in en om het huis: prachtig uitzicht op het natuurgebiedje waar je de eekhoorns, de fazanten, hazen en konijnen ziet rondhuppelen.Heerlijk tot ruste gekomen en opgeladen, en onze zoon heeft zich prima vermaakt!
Tamar & Byan en Bo

 


Het verblijf was fantastisch, alles was in orde! We hadden veel privacy en comfort. We overwegen zeker om terug te komen, want er zijn weinig vakantiehuizen met een binnenzwembad.
Inge & familie

 

Wij hebben heel erg genoten van ons weekend. Even lekker onthaasten. Even weg van de dagelijkse beslommeringen. De wat vreemde luxe van een zwembad in je huiskamer, lekker genieten van de jacuzzi onder de sterrenhemel. En vooral even tijd nemen voor elkaar en genieten van elkaars aanwezigheid. De perfecte plek voor een hele fijne blijvende herinnering.
Yvonne & Steef

 

2015
We hebben echt heerlijk genoten het weekendje na ons huwelijk: nu nog een laatste week thuis lekker genieten Het was een bijzondere mooie maand!
Lyanne & Henry

 


Hartelijk dank voor deze fantastische week!
We hebben erg genoten van alle wellness. Tot ziens!
Fam. Buur

 

Héérlijk genoten! Bedankt voor de goede zorgen, en tot ziens!
Tim & Angelique

 

Het was hier ècht lekker! Een heerlijke combo van zwemmen, sauna & jacuzzi. Géén last van ‘t af en toe regenachtige weer buiten, want binnen was het een oase van genieten, laat opstaan, lui zijn en lekker de tijd voor onszelf hebben.
Richard & Audrey, Mick en Annemijn, Paramaribo

 

Wat was het een “wellness”. Genoten van de diverse mogelijkheden, en buiten op de ligbanken met een boek in het zonnetje. Zalige bedden, en wat een rust! Wat is dit een schitterend pand met die prachtige houten balken en verbindingen. Wat fijn dat er dit soort “wellness-boerderij/huizen” bestaan. We hebben een heel ontspannen week gehad!
Karin & Rob

 

Wij hebben héérlijk genoten ! Wat een mooie locatie!! Heerlijk genoten van alle luxe. Zwembad, yacussi, zonnebank, infraroodcabine, en wat een rust!! Heerlijk bijgekomen!
Henk & Hetty, Peter & Irma

 

Het is inderdaad een weldaad om in de Schoppe te verblijven. Naast alle wellness voorzieningen is de rust ook heerlijk.Wat een fijne tuin ook. Al met al een mooie plek om vakantie te vieren en te ont-stressen. Groetjes en bedankt.
Ella & Eric

 

Wat een superplek, we hebben echt genoten. Effe helemaal niks, niet op de tijd hoeven letten heerlijk.Alleen maar genieten. ‘s Ochtends eerst in de jacuzzi, dan zwembad en dan heerlijk aan het ontbijt. Lekker gefietst en heerlijke wandelingen met de hond gemaakt. Bedankt voor jullie gastvrijheid. We komen volgend jaar zéker weer!
Marius & Nicoline, Lucas en Skyler.

 

Wat een bijzondere plek hebben jullie gecreëerd, zoveel natuur om ons heen, en de sfeer, de rust. En wat geweldig dat jullie anderen dit genoegen gunnen. Naast alle wellness zullen we die overheerlijke bedden gaan missen en de zachte smaak van het water hier. Wij hebben nu al zin om volgend jaar terug te komen :-). Tot dan!
Arjen & Marjolein en Alana Tip voor gasten: reserveer een high tea bij de Heerlijckheid in Bredevoort. Echt fantastisch!!

 

We hebben een geweldige week gehad met mooi weer en met minder mooi weer. Het was een week van uitslapen, boek lezen, niets hoeven en vooral niets móeten. Heerlijk!  We hebben genoten van àlle faciliteiten in en rondom het huis! En wat een leuke afsluiter met die optocht!
Albert & Tetje, Sietske, Femke

 

We hebben hier heerlijk genoten!(Ook lekker voor mijn revalidatie). De ontvangst was super en gaf je dan ook meteen een goed gevoel! Alle luxe die je kan bedenken is hier zeker aanwezig. Willen hier zeker nog een keer terugkomen als ik lichamelijk niet meer zo beperkt ben. Wel is het wennen aan de geluiden ‘s nachts in het huis, het werken van het hout. Dank jullie wel voor de mooi plek die jullie hebben gecreëerd.
John & Simone

 

Auch wir möchten uns für den sehr erholsamen Aufenthalt bedanken. Das Haus ist wunderschön und all unsere Wüsche werden übertroffen. Ihr habt hier ein Wellness-Oase und die Landschaft zur absoluten Erholung geschaffen. Schon nach 3 Tagen Waren wir so erholt als ob wir bereits eine ganze Woche hier waren. Bewacht Euch Euren Schatz und passt auf Euch auf, geniesst das Leben und bleibt für immer gesund. Viele Grüssen aus Berlin: wir kommen bestimmt mal wieder.
Ralf & Kerstin

 

Wat hebben we genoten in jullie prachtige Wellness Boerderij de Schoppe. Relaxen in de sauna’s, bubbelen onder ‘t genot van een drankje in de Jacuzzi onder de sterrenhemel, lekker gek doen met onze dochters in het zwembad, zonnen in de prachtige tuin, en heerlijk geslapen in de geweldige bedden met superzachte dekbedden.Het ontbrak ons aan niets. Wij zijn tot rust gekomen en kunnen de hele wereld weer aan. Liefs.
Maurice & Ramona, Naomi
Het was erg gezellig bij jullie wellness boerderij.Jammer dat we weer naar huis moeten.
xxx Gaby

 

Het verblijf in de Wellness Villa heeft alles gebracht wat er stond aangekondigd op de website. Netjes, voorzien van alle comfort en vooral het heerlijk warme binnenzwembad waarvan iedereen kan genieten. Lang geleden dat we als stadsmensen nog eens absolute stilte hebben ervaren. Zeer aangename ervaring.
De gastheer was zeer vriendelijk, steeds beschikbaar en toch discreet. Een absolute aanrader!”
Familie uit België

 

Wat een heerlijke week! Even hélemaal niets aan het hoofd, alleen genieten van de luxe en rust. Een plek om te koesteren!!
Anja & Ronald

 

Nèt getrouwd, en dan onderdompelen in de Weldaed….. Heerlijk! ’t Beginnende voorjaar, lekker in ’t zonnetje in de Jacuzzi, ’s avonds even zwemmen. Alles in rust en privacy, een prachtig uitzicht, kortom we hebben genoten. Nu weer terug naar de realiteit ;-(
Steffie & Johan

 

Wij wonnen een prijsvraag voor een verblijf in de Schoppe, en wat hebben wij genoten van de faciliteiten, de gastvrijheid en de rustige omgeving! Het heeft ons echt goed gedaan!
Caroline V en Marit v.d.D

 

De 2e dag: Beste Ada en Anjo, wie had gedacht dat de ingang van het Paradijs in Aalten lag? ‘Genieten’ is een woord wat de lading te weinig dekt. Gisteren huppelden een grote boshaas en een eekhoorn door de boomgaard. Drie buizerds zweefden boven het huis. De kinderen zwemmen de hele dag. Wij komen lekker bij in de sauna. We eten lekker. En genieten van het rustgevende uitzicht. En ’s avonds met z’n allen in de jacuzzi naar de sterren kijken. Voor de kinderen en ons nu al een onvergetelijke ervaring. En als klap op de vuurpijl hoorde ik vannacht een bosuil. M’n lievelingsvogel. Kortom, dank dank!
Marloes & Jochem

 

Wat een heerlijke plek om de ‘Pre Lente” te vieren!  Ada en Anjo , dank voor de rust en het heerlijk genieten! Tot ziens!
Rachel & Bart

 

Na onze fantastische trouwdag hìer een weekend optimaal nagenieten! Een heerlijke plek met alle luxe die we ons maar wensen konden. Wat was het fijn, en wat zijn we verwend! Ada en Anjo, dank dat jullie deze bijzondere plek met ons en anderen willen delen. Met recht een Weldaed.
Harmke & Willem G

 

Wat een weldaad! Wat een mooie herinnering zal dit zijn als ik terugkijk op m’n 50e verjaardag. Een plek om te koesteren. We hebben er allemaal met volle teugen van genoten. Ada en Anjo dank!
Tijn, Thomas, Peter , Marjolein

 

Wat een heerlijk huis ! We hebben ontzettend genoten van alle faciliteiten. Echt onthaasten met een grote “O”! Een paar dagen in je badjas lopen zonder horloge of klok doet een mens goed!! We hopen hier zeker nog een keertje terug te komen.
Karlijn & Arjan, Maartje & Aart

 

Vielen Dank für den super Aufenthalt. Alles bestens gelaufen. Der Gastgeber war sehr vorzukommend. Die Location war sogar noch besser als beschrieben. Immer wieder lohnenswert da einen Trip hin zu unternehmen. Wir hatten viel Spass und haben uns sehr gut entspannt. Alles Gute für 2015! 
Denise & Belt, Aline & Johann.

 

2014
Wij willen jullie nogmaals heel hartelijk danken voor jullie hartelijke gastvrijheid en de heerlijke tijd in jullie prachtige vakantie woning! Nogmaals bedankt daarvoor! 
Ton, Aletta & kinderen

 

Heerlijk van de ontspannende kerstweek genoten met het hele gezin! Je komt volledig tot rust in het prachtig afgewerkte verblijf, helemaal top! Ook aan oprechte gastvrijheid en service geen gebrek. Dit alles in combinatie met de wellness en mooie omgeving maakt het weekje compleet. We komen zeker nog een keer terug.
Leon en Désirée, Trijntje, Juul en Fé

 

Wij hebben een super relax weekend gehad. De rust, de natuur en de wellness maakt dat je alle stress vergeet en helemaal tot jezelf kan komen. Puur genieten!! Verder ook leuke dorpen in de buurt. Wij hebben elke minuut genoten!!
Thérèse en Frans

 

Fantastische midweek gehad, we waren op zoek naar rust, relaxen en een mooie omgeving, het huisje was zo fantastisch dat we de deur bijna niet uit zijn geweest. Heerlijke bedden, zalig zwembad, jacuzzi, sauna, kortom alles om volledig te ontspannen. Keurig verzorgd. Overigens is de omgeving ook prachtig, ook al hebben we daar niet veel van gezien… Maar we gaan gauw nog eens terug.
Dick & Anita

 

Hele leuke locatie, lekker rustige mooie omgeving dichtbij de gezellige plaats Aalten. Het huis is heel fijn en ruim met alle gemakken voorzien we hebben echt genoten van het zwembad en de jacuzzi.
Adolfo & familie